Cum poți să-ți albești dinții acasă fără a dăuna smalțului ?

Cum poți să-ți albești dinții acasă fără a dăuna smalțului ?
Datorită dezvoltării rapide a stomatologiei, astăzi au apărut numeroase tehnici și instrumente pentru albirea eficientă și relativ sigură a smalțului dinților.
Toate aceste modalități de a face un zâmbet mai alb pot fi împărțite în: tratamente efectuate de către medicul stomatolog in cabinet si albirea dentară realizată de către pacient acasă.



De obicei, procedurile profesionale la dentist pentru albirea dinților sunt destul de costisitoare și eficiente, dar mai invazive, de aceea necesită atenția unui specialist. 


Având în vedere că în general oamenilor nu prea le plce să meargă la medicul dentist, apare întrebarea rezonabilă: este posibil să albești dinții la domiciliu și fără a afecta smalțul ?


Sunt moduri și mijloace diferite, cele mai importante: geluri pe bază de peroxid de hidrogen, paste de dinți și unele remedii specifice populare care vă permit să obțineți un zâmbet mai alb.

Interesant este faptul că unele metode de albire a dinților la domiciliu combină destul de bine caracteristicile specifice ale albirii dentare cu ușurința de utilizare – datorită folosirii tehnologiei dentare moderne.



În timpul albirii, există un efect chimic asupra structurilor adânci ale smalțului, cu distrugerea pigmenților de colorare acumulați pe o perioadă lungă de timp. Motivele pentru astfel de colorări pot fi unele obiceiurivizioase (fumatul, tutunul de mestecat, consumul regulat de vin în timpul meselor, consumul excesiv de cafea, ceaiul consumat în cantități mari, etc.).

Procedeul de albire presupune expunerea smalțului dinților la substanțe chimice foarte agresive: de exemplu, acidul ortofosforic și peroxidul de hidrogen în concentrație ridicată nu numai că pot dizolva pigmenții organici în interiorul stratului de suprafață al smalțului, dar le și pot deteriora structura minerală în întregime, ceea ce conduce la efecte secundare neplăcute.


 
Categorii

Suport clienti 08:00-18:00

0724557533 sorin@sorinboata.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!