Revelatorul de placă bacteriană ghidează curățarea eficientă a dinților

Revelatorul de placă bacteriană ghidează curățarea eficientă a dinților
Revelatorul de placă bacteriană este o substanță care pune în evidență placa bacteriană existentă pe dinți și gingii și ne ghidează în privința curățării eficiente.

Seara, după ce ați terminat de mâncat și de băut, după ce ați terminat cu televizorul, cu copiii, cu toate celelalte lucruri, exact înainte de a vă baga în pat, mergeți în baie și folosiți un revelator de placă bacteriană.

Cum arată revelatorul de placă bacteriană?

Formele se poate prezenta sunt diverse:

  • Poate fi o pastilă pe care trebuie să o mestecați timp de 30 de secunde – 1 minut.
  • Poate fi o soluție cu care trebuie să clătiți gura bine-bine, timp de 30 de secunde.
  • Poate fi o soluție concentrată din care puneți sub limbă 2 picături.

În fiecare caz, veți găsi indicațiile specifice de timp și mod de utilzare pe ambalajul sau în prospectul produsului.

După perioadă de 30 de secunde până la 1 minut, vă uitați în oglindă și constatați că aveți dinții fie albastri, fie roșii, în funcție de culoarea folosită de producătorul revelatorului: albastru de metilen sau eozină.

Ce s-a colorat?

S-au colorat depozitele de mâncare rămase pe dinți și din care se vor hrăni microbii din gură, peste noapte. Unde nu e mâncare rămasă pe dinți, nu s-a colorat nimic. Unii producători au inventat un produs mai sofisticat, capabil să coloreze aceste resturi în două nuanțe: una indică prezența unui depozit mai vechi de 3 zile; cealaltă, pe a unui depozit mai recent.

placa bacteriană

Luați o perie moale, umeziți-o puțin și frecați ușor dinții cu ea FĂRĂ PASTĂ… până când petele albastre sau roșii au dispărut. Peria moale o găsiți în farmacii sau supermaketuri. Pe ea trebuie să scrie SOFT, EXTRA-SOFT sau SUPER-SOFT. Nu vă recomand nicio marcă, orice perie moale e bună. Nu frecați dinții cu putere. Frecați dintii ușor și constant până când petele dispar. Nu frecați dinții din toată gura, curățați numai dinții colorați.

Ce-am obținut până acum? Am identificat dinții cu mâncare pe ei și am curățat depozitele acestea de pe dinți.

Dar între dinți – unde revelatorul de placă bacteriană pune, încă, în evidență pete albastre sau roșii – cum ne cuățăm? Între dinți ne curățăm folosind scobitori, ață dentară și periuțe interdentare.

Categorii

Suport clienti 08:00-18:00

0724557533 sorin@sorinboata.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!